Loading...
Home| Privacybeleid

Privacybeleid

 

Dit privacybeleid legt in algemene voorwaarden uit hoe we uw informatie vertrouwelijk houden. Dit is van toepassing op de gegevens die u ons verstrekt wanneer u zich registreert voor een van onze persoonlijke gegevens.

 

Verzamelde informatie

De soorten persoonlijke informatie die we van u verzamelen, hangt af van de situatie en wat u van ons type service wilt krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld het product van deze website wilt kopen, kunnen we informatie verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie in verband met de aankoop. Omdat we wettelijk verplicht zijn toestemming te geven voor het verzamelen van 'gevoelige informatie', gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen van alle informatie die u ons hebt verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertelt.

 

De manier waarop we gegevens verzamelen

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we uw persoonlijke informatie verzamelen wanneer u met ons handelt via onze website of wanneer u persoonlijk contact met ons opneemt. We zullen geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat wanneer u de vereiste velden via deze website invult, u ermee instemt transacties en vergunningen te vergemakkelijken.

 

De manier waarop we uw informatie gebruiken

We verzamelen uw persoonsgegevens over het algemeen voor de volgende doeleinden:

1. Om uw bezoek aan onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2 Om u bij ons bestelde producten te kunnen leveren

3 Om u informatie te verstrekken over onze producten en diensten

4 Uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

 

Bepaalde persoonlijke informatie die we verzamelen, is wat we nodig hebben om de service correct te identificeren. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen Help ons ontwikkelaars die onze services gebruiken en hun interesses Een configuratiebestand. Dit helpt ons producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van gebruikers van deze website.

 

Uw persoonlijke informatiebeveiliging

We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren, we zullen niet veranderen, verhuren of verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om de veiligheid van alle informatie die we over u hebben te waarborgen. Persoonsgegevens kunnen ofwel in elektronische vorm in ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, antivirusprogramma's en e-mailfilters beschermen al onze elektronische informatie.

 

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid wijzigen als onze zakelijke vereisten of de wet verandert. Alle wijzigingen in dit privacybeleid worden bijgewerkt op onze website, dus bezoek deze pagina regelmatig om er zeker van te zijn dat u over ons nieuwste privacybeleid beschikt.

 

Los uw problemen op

Als uw persoonlijke informatie is hoe te verzamelen en te gebruiken Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen zo spoedig mogelijk langs om uw vraag of klacht te beantwoorden.