Loading...
Home| Terugstuurbeleid

Terugstuurbeleid

 

1.B undles moeten volledig en ongeopend worden geretourneerd om een terugbetaling te ontvangen. Een gedeeltelijk verzonden bundel komt niet in aanmerking voor restitutie.

 

2. Zodra het product terug is in ons magazijn, zullen we een terugbetaling doen. We vergoeden geen geopende producten of gedeeltelijk gebruikte producten. De terugbetaling vindt plaats binnen 30 dagen na de leveringsdatum. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

3. Voor aankopen moeten beide artikelen worden geretourneerd om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Alleen de uiteindelijke prijs die bij het afrekenen is betaald, voor de goederen en niet voor verzending, wordt terugbetaald.

 

4. De klant is verantwoordelijk voor alle retourverzendkosten. We zullen geen verzendkosten terugbetalen of crediteren die de klant heeft betaald om het geretourneerde product opnieuw naar ons hoofdkantoor te sturen.

 

5. Het product blijft eigendom van de klant totdat wij het product terug hebben ontvangen in ons magazijn. Na evaluatie zullen we een volledige terugbetaling voor de bestelling geven als de hele bestelling is teruggestuurd of een gedeeltelijke terugbetaling als slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd.